Minä, maailma ja tulevaisuus – leiri ohjaajille ja nuorille Seilin saaressa 15.–16.9.2016

kirkkokallio720x

Omasi-hanke ja Hyvinvoinnin välitystoimisto -hanke järjestävät leirin nuorten parissa ohjaustyötä tekeville ohjaajille sekä ohjauspalveluita käyttäville nuorille ja nuorille aikuisille (myös erityisnuoret). Leirillä työskennellään sanataidetta ja teatteria yhdistäen. Työskentely tarkoitus on auttaa nuorta pohtimaan suhdettaan tulevaisuuteen sekä hahmottamaan omaa tulevaisuutta koskevia asenteita ja valintoja.

Ilmoittautuminen: Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä (maks. 20 nuorta ja 15 ohjaajaa). Leirille osallistujilta edellytetään kiinnostusta ohjaustyön menetelmien kehittämiseen ja aktiivista osallistumista leirin ohjelmaan. Ohjaajat ilmoittavat itsensä lisäksi myös mukana tulevat nuoret (ohjaja voi ilmoittautua myös ilman ohjattavia nuoria!).

HUOM! Seilin tilat eivät ole täysin esteettömät. Mikäli osallistujalla on liikkumiseen liittyviä esteitä, ota yhteyttä Sari Miettiseen ja tarkista onko osallistuminen mahdollista.

Ilmoittautumiset webropolin kautta pe 9.9.2016 klo 12.00 mennessä:
https://www.webropolsurveys.com/S/C6E9E36C52AEA743.par

OHJELMA (pdf)

Turun yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitos: www.seili.utu.fi

Lisätietoja

Sari Miettinen, projektikoordinaattori, Omasi-hanke
Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto
sari.miettinen[a]utu.fi
www.omasi-hanke.fi

Seilin_leiri_toteuttajatpalkki